0%

צפו: בלון תבערה נחת בגן ילדים – ראש המועצה: "זה בדיוק כמו טיל בגן ילדים"

לדברי תמיר עידאן: "קהילת שדות נגב חזקה ותעמוד בגבורה ובחוסן אחרי כל פעולה צבאית, אבל לא נוכל להמשיך ולספוג עוד ועוד בלוני תבערה ונפץ ולהמשיך לקיים את השגרה שלנו במציאות הזו".

מערכת המחדש
אין תגובות

בשעות אחר הצהרים (שני) התקבל דווח כי במועצה אזורית שדות נגב בלון תבערה נפל בגן במועצה. עוד דווח כי אין ילדים בגן והאירוע בשליטה.

ראש מועצת שדות נגב, תמיר עידאן אמר לפני זמן קצר, בתגובה למקרה: "בלון תבערה בגן ילדים זה בדיוק כמו טיל בגן ילדים. אי אפשר להמשיך ולשתוק. כל יום יש שריפות בעוטף ואין שום תגובה הולמת מצד ישראל . החקלאים שלנו מתוסכלים והילדים שלנו גדלים לנוף של שריפות ולריח של עשן.

עוד הוסיף ראש מועצת שדות נגב: "טרור בלוני התבערה חייב להיפסק. אני דורש מהממשלה לפעול באופן מיידי לפני שייקרה אסון חס וחלילה .בלון התבערה שנפל היום בגן הילדים במועצה יכול היה לגרום לאסון אם היה נוחת כמה דקות מוקדם יותר. קהילת שדות נגב חזקה ותעמוד בגבורה ובחוסן אחרי כל פעולה צבאית, אבל לא נוכל להמשיך ולספוג עוד ועוד בלוני תבערה ונפץ ולהמשיך לקיים את השגרה שלנו במציאות הזו".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture