0%

ח"כ דוד ביטן הקים מוקד לפניות כנגד אפליית תושבי יו"ש

בעקבות מקרים רבים של אפליית תושבי יהודה ושומרון מצד חברות וגופים שלא מספקות שירותים מעבר לקו הירוק ובמקרים רבים התושבים אף שילמו על מוצר שלא הגיע כיוון שכתובת המשלוח מעבר לקו הירוק, הודיע חבר הכנסת דוד ביטן כי יקים מוקד טלפוני שיטפל בכל פנייה מצד התושבים.

חזקי ליפשיץ
אין תגובות
חבר הכנסת דוד ביטן (הליכוד) | צילום: Yonatan Sindel/Flash90

חבר הכנסת דוד ביטן מהליכוד, יו"ר ועדת העלייה והקליטה, השיק מוקד פניות בלשכתו אשר יטפל בכל מקרה של אפלייה כלפי אזרחי ישראל המתגוררים ביהודה ושומרון.

בשיחה עם ערוץ 7 שם נחשף השקת מוקד הפניות, אמר ביטן: "הקמנו מערך שלמעשה ייתן מענה מיידי לכל תושב ששילם על מוצר אך לא קיבל שירות עד לבית. מדובר בצוות שמרגע התלונה של התושב ולאחר בדיקה מקיפה שלנו, הוא משגר מכתב אזהרה לחברה שיודעת לגבות כסף ולשכנע את הצרכן אך לא יודעת לספק את המוצר או את השירות".

אנשי המוקד המטפלים בפניות ימליצו לנותן השירות ליצור קשר עם האזרח ולספק לו את השירות או את המוצר שהזמין, "אם לא יעשו כן, הצוות שלנו יפעל וילווה את האזרח לתוך משפט ויפעל בכל הכוח עד אשר יפוצה בהתאם".

לאחרונה נחשף ח"כ ביטן לתופעה בה חברות מצהירות על הענקת שירות לתושבי יו"ש אך בפועל מסרבות לחצות את הקו הירוק, "מאז הקמת המערך כבר הצלחנו לעשות צדק עם כמה אזרחים ואנו שמחים שהמהלך הזה מצליח.

"אנו רואים בחומרה כל ניסיון של אפליה ונמשיך לפעול כך עד אשר כל החברות יספקו את הסחורה שכל כך ידעו לשווק", הבטיח ביטן.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.