0%

'ימינה' תצביע עם 'יש עתיד' ותגיש חוק משלה לפיזור הכנסת

בנט, אמר הבוקר כי "אין משהו יותר גרוע מהממשלה הזו לישראל, הכל עדיף, חייבים בחירות מהירות ולהשכיח כמה שיותר את הממשלה הזו"

מערכת המחדש
6 תגובות
'ימינה' תצביע עם 'יש עתיד' ותגיש חוק משלה לפיזור הכנסת
צילום: יונתן סינדל/פלאש90

ימינה תצביע בשבוע הבא בעד הצעת החוק של "יש עתיד" לפיזור הכנסת, ואף תגיש הצעה משלה לפיזור הכנסת ה-23.

יו"ר המפלגה ח"כ נפתלי בנט, אמר הבוקר כי "אין משהו יותר גרוע מהממשלה הזו לישראל, הכל עדיף, חייבים בחירות מהירות ולהשכיח כמה שיותר את הממשלה הזו".

בהתייחס למתקפות הגוברות מצד הליכוד עליו ועל מפלגתו, שצפויות להיות נדבך מרכזי בקמפיין הבחירות הבא, אמר בנט כי "אני לא יכול למנוע מאנשים לטנף, זו טבעה של הפוליטיקה. אני מזהה עמוק עמוק מגמה חדשה והיא מגמה עניינית, מרוב הרעש של הפגנות ו'שמאלנים הם בוגדים' ו'ימנים הם פשיסטיים'. מי שתבער בו השנאה אחד כלפי השני, כנראה לא יצביע לי".

"יכול להיות שהקו יהיה שבצלאל סמוטריץ' ונפתלי בנט שמאלנים, לכו על זה. אני לא זוכר שבעשור האחרון הליכוד החילו ריבונות על סנטימטר אחד ביו"ש או רפורמה במערכת המשפט, אז קצת מצחיק שמאשימים את סמוטריץ' שהוא שובר שמאלה. אני עדיין מתכוון לדבר עם כולם ולהסביר מה החזון שלי. ישראל זאת ישראל, נתניהו זה נתניהו, זה לא אותו דבר", אמר בנט בראיון לאתר וואלה.

יו"ר סיעת ימינה חברת הכנסת איילת שקד אמרה לאתר Ynet: "הממשלה הזו חולה, שום תרופה לא תעזור לה. נכון ללכת לבחירות".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.