הממשלה צפויה להתכנס היום (שלישי) או מחר לישיבה שבה יאושרו הצעדים החדשים להתמודדות עם מגיפת הקורונה.
השרים יתבקשו לאשר כמה החלטות עקרוניות שעליהן החליט קבינט הקורונה אמש, בהן הטלת סגר לילי החל ממחר, שבו תיאסר פעילות מסחר ויוטלו הגבלות תנועה בין אזורים.
עם זאת, הקבינט לא קבע את שעות הסגר ואת האזורים שביניהם תיאסר התנועה והדבר יועלה לאישור שרי הממשלה.
על פי ההערכות, העוצר הלילי יחל מדי יום מהשעה 18:00 או 19:00 ויימשך עד ל-05:00 או 06:00 בבוקר ביום המחרת. השרים יחליטו מחר סופית על השעות המדויקות. על פי החלטת קבינט הקורונה, העוצר הלילי יחל בערב יום רביעי הקרוב, 9 בדצמבר, יממה לפני שיחל חג החנוכה – ואמור להימשך עד תחילת חודש ינואר (ככל הנראה 2 בינואר), כלומר גם בתקופת תחילת 2021
לפי הדיווח ב'חדשות 12', במהלך הדיון בקבינט הקורונה, עלתה הצעה של משרד האוצר להפחית את השימוש בתחבורה הציבורית ל-50% תפוסה – הצעה ששרת התחבורה מירי רגב יצאה נגדה, כיוון שאמרה שיש לממן זאת כדי להוציאה אל הפועל. בשלב זה, לא ברור אם ההצעה תתקבל – והאם זו המדיניות שתינקט גם בשעות בהם יחול העוצר הלילי, או שמא התחבורה הציבורית תושבת בשעות אלה.