0%

בחסות התאונה הקטלנית: נהגים עוכבו ללא סיבה עד כניסת השבת

התאונה המחרידה בערב שבת בה נהרגו ידידיה ואלישיב יונגריס ז"ל גרמה לפקקי ענק בכביש 1, נוסעים רבים דיווחו כי שוטרים עיכבו למשך זמן רב נהגים שמיהרו להספיק להגיע לפני כניסת אף שקיבלו הוראה לאפשר להם את הנסיעה, הנהגים קיבלו דוחות ונאלצו לשוב ברגל לירושלים בכדי לא לחלל את השבת.

חזקי ליפשיץ
27 תגובות

עשרות נהגים אשר יצאו מביתם בשעות הצהרים של ערב שבת ונתקעו מספר שעות בפקק תנועה בכביש 1 לכיוון מרכז בעקבות התאונה הקשה בה ניספו 2 ילדים, נאלצו לרדת לשולי הכביש בכדי לשוב על עקבותיהם, אלא שאז עוכבו במכוון למשך כחצי שעה ע"י שוטר מיחידת אכיפה ירושלים, חלקם גם אולצו לשוב רגלי לביתם.

אותם נהגים אף קיבלו מהשוטר דו"ח תנועה הכולל קנס על סך 750 ש"ח ו6 נקודות, על נהיגה בשול הדרך למרות שכאמור הדרך הרגילה הייתה חסומה ע"י השוטרים.

יצויין, כי הנהגים שמעו במכשיר הקשר של אותו שוטר תנועה הוראה שקיבל מהקצין כי עליו לשחרר נהגים שומרי שבת ולא לעכב אותם מה שלא מנע ממנו להמשיך ולחסום את אותם נהגים שלא יוכלו לשוב לביתם לפני כניסת השבת.

הנהגים מצידם החליטו הערב מוצש"ק לפנות לעסקנים בכדי לבטל את הדוחו"ת ולהעמיד לדין את אותו השוטר.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.