0%

סקר: ניר ברקת יו"ר הליכוד הבא

סקר בקרב שנערך בין מתפקדי הליכוד קובע: ביום שאחרי נתניהו, ברקת מנצח בבחירות לראשות המפלגה עם 39%, אחריו השר אוחנה עם 18% וישראל כ"ץ עם 9%

עידו חן
3 תגובות
ניר ברקת וביבי נתניהו
Tomer Neuberg/Flash90

סקר של אתר הציונות הדתית 'ערוץ 7' שנערך על ידי חברת דיירקט פולס בדק בקרב מתפקדי הליכוד מי המועמד המועדף לראשות הממשלה ביום שאחרי נתניהו.

ניר ברקת מוביל בפער גדול עם 39.22%, כשאחריו אמיר אוחנה עם 18.69%. אחריהם ישראל כ"ץ עם 9.86%, אבי דיכטר עם 9.86%, יולי אדלשטיין עם 8.01% ומירי רגב עם 6.78%.

יום לאחר פיזור הכנסת, הסקר בדק גם מיהם האישים שמתפקדי הליכוד ירצו לראות בצמרת הליכוד הבאה לכנסת מבין רשימה של שרי הליכוד, חברי העשירייה הראשונה, יו"ר הקואליציה מיקי זוהר, ושני מועמדים נוספים שהוזכרו- דני דנון, שגריר ישראל לאו"ם לשעבר, וחיים ביבס, ראש העיר מודיעין ויו"ר מרכז השלטון המקומי בישראל.

בראש הרשימה ניצב ניר ברקת עם 57.8%. אמיר אוחנה שני עם 53.7%. אחריהם: יריב לוין- 43.5%, מירי רגב-41.7% ואבי דיכטר- 37.9%. ישראל כ"ץ ויולי אדלשטיין ניצבים מאחור עם 34.5% ו-28.1% בהתאמה.

סקר: ניר ברקת יו"ר הליכוד הבא
סקר: ניר ברקת יו"ר הליכוד הבא 1

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture