0%

מאיר מסוארי בסינגל חדש – 'ותחזינה'

הזמר מאיר מסוארי מוציא סינגל חדש בשם ׳ותחזינה׳ מתוך אלבום 'קולות הנשמה' מלחניו של המלחין החב"די ר' פייטל לוין ובהפקתו של דוד פדידה. עיבוד מוסיקלי: גרשון פריישטט.

ישראל רוזן
12 תגובות
מאיר מסוארי בסינגל חדש – 'ותחזינה'

הזמר מאיר מסוארי מוציא סינגל חדש בשם 'ותחזינה' מתוך אלבום 'קולות הנשמה'. הפרויקט המיוחד מלחני משפחת ר' פייטל לוין שמבוצע כולו על ידי בוגרי 'הקול הבא', ובהפקתו של דוד פדידה. את השיר הלחין ר' פייטל ועל העיבוד המוסיקלי אחראי גרשון פריישטט. מיטב זמרי התכנית משתי העונות הראשונות נוטלים חלק באלבום.

ר' פייטל לוין מספר: "זהו שיר עמוק המבטא כמיהת הנפש לזכות לראות את הגאולה השלימה ובנין ביהמ"ק. יחד עם זאת, עושה היהודי מה שבידיו לעשות בעבודתו יתברך לקרב ולזרז את התהליך, ככה שכל ימיו הוא נמצא בתנועה להתקדם למטרה. צלילי השיר מבטאים את התחושה שבעבודה זו בדרך לגאולה האמתית והשלימה". 

האזינו:

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture