0%

מגמת ירידה איטית בתחלואה: 8,174 מאומתים חדשים

סגן שר הבריאות הסביר את הירידה האיטית בכך ש"הסגר הזה מושפע מאוד מהמוטציה הבריטית, היא מפריעה לנו - מספרים שהיינו רגילים לראות יורדים בקצב הרבה יותר גבוה, יורדים הרבה יותר לאט"

מערכת המחדש
8 תגובות
מגמת ירידה איטית בתחלואה: 8,174 מאומתים חדשים
צילום: מרים אלסטר / Flash90

משרד הבריאות מעדכן כי 8,174 מאומתים אובחנו ביממה האחרונה, זאת לאחר ש-9% מבין 93,283 הבדיקות שנערכו אתמול היו חיוביות. מהנתונים עולה כי מספר החולים שמצבם מוגדר קשה עומד כעת על 1,132, בהם 317 מונשמים, וכי מניין הנפטרים המצטבר הנו 4,179. ם

סגן שר הבריאות, ח"כ יואב קיש, התייחס הבוקר לנתוני התחלואה, ואמר בגל"צ כי "יש המשך מגמת ירידה איטית בתחלואה. אתמול היינו ב-9.2% מאומתים, היום זה 9%".

הוא הוסיף כי "הסגר הזה מושפע מאוד מהמוטציה הבריטית, היא מפריעה לנו – מספרים שהיינו רגילים לראות יורדים בקצב הרבה יותר גבוה, יורדים הרבה יותר לאט".

בתוך כך שר הבריאות יולי אדלשטיין עדכן הבוקר כי גם אתמול ניתנו למעלה מ-200 אלף חיסונים לקורונה בישראל, 134 אלף למנה שנייה ו-71 אלף למנה ראשונה. הוא ציין כי בסך הכל יש בישראל 2,365,000 מחוסנים, מתוכם 692,000 איש שקיבלו גם את המנה השנייה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture