0%

תושבי מודיעין עילית זועמים: העיר נצורה כל יום במשך שעות

תושבי מודיעין עילית והישובים הסמוכים שלחו פנייה בהולה לשר התחבורה, בצאלאל סמוטריץ' עקב בעיות חוזרות ונשנות בכביש 446, הציר היחיד המוביל אל מודיעין עילית

מערכת המחדש
אין תגובות

תושבי מודיעין עילית שלחו פניה בהולה לשר התחבורה הנכנס בצאלאל סמוטריץ מתוך המכתב עולה הדרישה לפתור את בעיות הגישה אל העיר.

לכבוד שר התחבורה היקר הרב בצלאל סמוטריץ הי"ו השלום והברכה, אנו פונים אליך לגבי כביש 446 אשר מתבצעים בו עבודות בכביש לעיתים קרובות. העבודות מתבצעות בעיקר בשעה 23:00 עד אמצע הלילה זהו כביש המחבר בין ישובים רבים לפיד -שילת-חשמונאים- מודיעין עילית -כמובן לכל הישובי בנימין נילי -נעלה-טלמון- נחליאל-דולב-בית אריה ועוד… אני מבין שאין ברירה וצריך לבצע עבודות בכביש אבל בקשה לי מכבודו שיפעל להעביר את העבודות לאמצע הלילה כי זה בלתי נסבל!!! יש נתיב אחד כל צד ואנשים חוזרים הביתה עם ילדים ומגיעים באמצע הלילה. בתקוה לטיפול מהיר מצדך. על החתום ובתקוה לטיפול מהיר מצדך בתודה מראש שלומי ליכטשטיין נציג התושבים.

לטענת תושבי מודיעין עילית וישובי הסביבה בעיות התחבורה החמורות בכביש 446 שמוביל למודיעין עלית וישובי הסביבה נוצרות לא רק בשעות הלילה המאוחרות בעת פעילות שדרוג הכביש אלא במקרים רבים מספיק תאונה קלה או רכב תקוע שגורמים לפקקי תנועה ענקיים וזאת מהסיבה העגומה שזה הציר היחיד שמוביל לעיר החרדית וולישובים הסמוכים לפיד, שילת וחשמונאים.

יוזמה שנויה במחלוקת שעלתה בין תושבי העיר היא לקיים מחאת רחוב בכדי לעלות את המודעות ולהגיע לפתרון מידיי של המצב על ידי הגורמים הרלוונטיים.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture