0%

יעקב אשר למשטרה: לא להפוך את בני ברק לשדה קרב • צפו

יו"ר ועדת החוקה, ח"כ יעקב אשר, התייחס בפתח הדיון לאירועי הימים האחרונים בבני ברק, "קבוצות שוליים מכתימות את שמה של העיר"

מערכת המחדש
2 תגובות
יעקב אשר למשטרה: לא להפוך את בני ברק לשדה קרב • צפו
ח"כ יעקב אשר יו"ר ועדת חוקה | צילום: Miriam Alster/Flash90

ח"כ יעקב אשר (יהדות התורה) התייחס הבוקר (שני) בפתח ישיבת ועדת חוקה חוק ומשפט של הכנסת לעימותים הקשים בין מפגינים ומתפרעים למשטרה ברחובות בני ברק אמש.

אשר, שכיהן בעבר כראש עיריית בני-ברק, אמר, "מה שאנחנו רואים בימים האחרונים זו לא בני ברק, זה לא אופי תושביה. יש פה קבוצות שוליים שמכתימות את שמה של העיר הגדולה והחשובה שרוב מוחלט של תושביה הם אנשים ערכיים מאוד, שומרי תורה ומצוות ושומרי חוק וסדר".

לדבריו, "נוצר פה סיר לחץ שמגיע גם בעקבות לצערי הרב, לחץ תקשורתי ששם אותנו כל הזמן בכותרות, וקבוצה מסוימת שרואה זאת מנסה להטביע את חותמה, אם אלו קבוצות שרוצות להתסיס את העיר או קבוצות נוער ושוליים שאפילו לא גרים בעיר.

אני קורא למשטרה לא להפוך את כל בני ברק לשדה קרב. חייבים לעבוד עם היגיון, מתינות ושכל ולטפל בהפרות נקודתיות. זה הפך לשדה קרב של פיצוצים בלילות, שאני לא זוכר כמותו".

play-rounded-fill

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture