ארקדי רבינוביץ פעיל רוסי כתב ברוסית לפעילים תומכי מפלגת ישראל ביתנו את הדברים הבאים "אל תעשו חיסונים, אל תתנו לביבי ולחרדים הרגשה שהם ניצחו קורונה.
לדבריו "רק תחלואה גבוהה יכולה להפיל אותם. תחכו לממשלה הליברלית שלנו ללא ביבי והחרדים ואז תעשו חיסונים"
כזכור חבר הכנסת אלי אבידר מישראל ביתנו דיבר נגד החיסונים ואמר "יש לי הרבה מה להגיד על הקמפיין הזה שמתחילים להלחיץ את המדינה ורוצים לחסן את כל מי שזז, בשעה שלא צריך ויש לחסן רק אנשים בקבוצת סיכון. אני אומר לך שאני לא אתחסן ואגיד לך גם למה – אני לא באוכלוסיית סיכון, אני לא חושש, אני מרגיש בריא, אני שומר על בריאותי, אז למה אני צריך להתחסן?".
אבידר הוסיף בדבריו לפני כחודש ואמר "אני היחיד מבין חברי הכנסת שעבר את מגפת הסרס בהונג קונג. גם שם היו חיסונים ודיברו שם על אוכלוסיות בסיכון. לא צריך להכניס את העם הזה להטרפה ולטירוף. הממשלה צריכה להגיד 'יש לנו חיסון, יש אוכלוסיות סיכון לא צריך להכניס את העם להטרפה וטירוף'. זה האינטרס של נתניהו ומשרד הבריאות להכניס לנו היסטריה" טען אז אבידר
האם ההוראה לשטח היא פשוט לא להתחסן עד שתוקם ממשלה חדשה? לא ברור, אבל האמירות מדאיגות
