אמש (שלישי) פורסם בחדשות 12 סקר מנדטים נרחב, על פי הסקר מפלגת מרצ לא עוברת את אחוז החסימה, הבוקר יוצאים במפלגה בקמפיין בכדי לנסות ולהחזיר מצביעים.
יו"ר סיעת מרצ, ח"כ תמר זנדברג אמרה לכאן: "אי אפשר לחשוב שמפלגתו של כהנא תהיה מיוצגת והמפלגה של שולמית אלוני לא. זו קריאת השכמה".
"מרצ היא מפלגה שצריך אותה מפני שהיא מייצגת ונלחמת עבור עולם ערכים שאף אחד אחר לא מייצג, ושציבור גדול לא יכול לדמיין כנסת בלעדיה".
"כל אחד שרואה סקרים שבהם מרצ בסכנה, שואל את עצמו אם תיתכן כנסת שבה המפלגה של כהנא תהיה מיוצגת והמפלגה של שולמית אלוני לא. את הרבים שמרצ חשובה להם זה מניע להצבעה, ולכן אנחנו גם נעבור".
זנדברג הוסיפה: "מרצ היא מפלגה שכאן 30 שנה, המפלגה של שולמית אלוני ויוסי שריד, שמוערכת בכנסת על ידי כולם. מפלגה שלא זחלה לממשלות ימין, לא הפרה הבטחות, ותמיד עמדה ותעמוד במילה שלה".
"אני קוראת לציבור ששוקל להצביע למפלגות אחרות להצביע מרצ ולהציל את הגוש כולו, וגם את מדינת ישראל – כי זה מה שעל הכף. זו קריאת השכמה".