0%

משרד הבריאות ביטל את הגבלת מבקר אחד לחולה בבתי החולים

בעקבות הירידה בשיעורי תחלואת הקורונה, משרד הבריאות עדכן את הנהלים לבתי החולים ולקופות החולים. בין היתר הורה המשרד להיערך לצמצום פעילות מחלקות הקורונה לצד שמירת האפשרות של פיתחה מיידית שלהן. בנוסף נמסר כי ניתן כעת להגיע לבתי החולים בליווי של שלושה מלווים במקום אחד - אם כי בבתי חולים רבים ההגבלה הזו לא נאכפה גם בעת שנרשמו שיעורי תחלואה גבוהים.

חזקי ליפשיץ
2 תגובות
טיפול נמרץ קורונה צילום: אוליבייה פיטוסי/פלאש90

בעקבות הירידה בתחלואה וחזרה הדרגתית של המשק לשגרה משרד הבריאות הוציא הוראות מעודכנות לפעילות בתי החולים וקופות החולים עד להודעה חדשה. בין היתר בוטלה הגבלת מבקר אחד לחולה, אך עם זאת הודגש כי אין לאפשר יותר משלושה מבקרים למטופל.

בנוסף, הורה משרד הבריאות להמשיך להקפיד על הנחיות המיגון, על אי כניסת מבודדים, מבקרים עם סימפטומים או מבקרים עם מחלת חום.

[embeddoc url="https://hm-news.co.il/wp-content/uploads/2021/03/daily-report_daily-report-20210316.pdf"]

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.