0%

בכיר באמירויות: לא ניקח חלק בבחירות בישראל – לא עכשיו ולא אף פעם

היועץ לנשיא האמירויות אנוואר גרגאש בטוויטר: "מנקודת מבטה של האמירויות, המטרה של הסכמי אברהם היא לספק בסיס אסטרטגי דינמי שיוביל לשלום ושגשוג עם ישראל והאזור הרחב" • בכיר ישראלי: לא נקבעה נסיעה של רה"מ לאמירויות לפני הבחירות

עידו חן
תגובה אחת
בכיר באמירויות: לא ניקח חלק בבחירות בישראל - לא עכשיו ולא אף פעם
צילום: חשבון הטוויטר של אנוואר גרגאש

יועץ לנשיא האמירויות, ושר החוץ לשעבר אנוואר גרגאש כתב היום (רביעי) בטוויטר כי "איחוד האמירויות לא ייקח חלק בענייני בחירות פנימיים בישראל, לא עכשיו ולא אף פעם".

עוד הוסיף הבכיר: "מנקודת מבטה של האמירויות, המטרה של הסכמי אברהם היא לספק בסיס אסטרטגי דינמי שיוביל לשלום ושגשוג עם ישראל והאזור הרחב".


בתוך כך, בכיר ישראלי אמר היום לכאן חדשות כי "לא נקבעה נסיעה של ראש הממשלה בנימין נתניהו לאמירויות לפני הבחירות. באמירויות הבהירו בימים האחרונים כי הם אינם מעוניינים לקחת חלק בקמפיין של מי מבין הפוליטיקאים הישראליים".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture