0%

דיווח: פוטין גיבש רשימת חיסול של מתנגדיו

הנשיא הרוסי גיבש רשימה של כמה אנשים, כאשר שישה מהם מתגוררים בבריטניה, בהן גם מקורבים של יו"ר האופוזיציה נבלני

מערכת המחדש
תגובה אחת
דיווח: פוטין גיבש רשימת חיסול של מתנגדיו
פוטין // צילום יונתן סינדל / פלאש 90

עיתון הדיילי מירור הבריטי, מדווח הלילה (בין מוצ"ש לראשון) כי נשיא רוסיה ולדימיר פוטין גיבש "רשימת חיסול חדשה", על פי הנכתב באתר, הקרמלין מתכוון לפתוח במבצע "פוסט-קורונה" לחיסול אויביו של הנשיא הרוסי, שכשישה מהיעדים לחיסול מתגוררים בבריטניה.

ביניהם – ולדימיר אשורקוב, מנהל הקרן למאבק בשחיתות של נבלני, יבגני צ'יצ'ארקין, האדם שלפי דיווחים שילם על הטיפול הרפואי של נבלני וביל בראודר, מבקר ידוע של פוטין. הדיווח מתבסס על דבריו של מרגל רוסי שמוצב בממלכה המאוחדת והזהיר בעבר מפני חיסול סרגיי סקריפול בשנת 2018 – הפרטים הובאו ב'כאן'.

תקרית דיפלומטית אירעה בשבוע שעבר בין ארצות הברית לרוסיה כשהנשיא האמריקני ג'ו ביידן כינה את הנשיא פוטין "רוצח" בריאיון טלוויזיוני, ובמוסקווה החזירו בתגובה את השגריר בוושינגטון להתייעצויות. עם זאת, במשרד החוץ הרוסי השגידו שהקרמלין לא מעוניין בהידרדרות בלתי-הפיכה ביחסים בין המדינות.

דבריו של ביידן נאמרו על רקע דוח המודיעין האמריקני שקובע רשמית שאיראן ורוסיה התערבו בבחירות האחרונות לנשיאות בארצות הברית בשנת 2020. פוטין הגיב מצידו: "אני מאחל לו רק בריאות, אנשים נוטים להשליך על אחרים מה שהם רואים בעצמם".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture