0%

פרוש מנהל מגעים להסדרת כניסה של כלל המעוכבים לאוקראינה

ברקע הזעם הרב ששורר בקרב חסידי ברסלב, סגן שר החינוך מעדכן כי הוא נמצא במגעים עם הרשויות האוקריאיניות במטרה להסדיר את כניסת הברסלברס ששמם נכנס לרשימה השחורה

חיים יעקובזון
9 תגובות
פרוש מנהל מגעים להסדרת כניסה של כלל המעוכבים לאוקראינה
סגן השר מאיר פרוש // פלאש 90

סגן השר, מאיר פרוש הודיע היום (ראשון): "אני במגעים עם גורמים בשגרירות אוקראינה בישראל ובמיוחד גם עם גורמי ממשל באוקראינה במטרה למצוא הסדר כללי לכל אלה שהם מעוכבי כניסה לשם, עקב ההתרחשויות בגבולות אוקראינה בער"ה תשפ"א".

נזכיר, כי בקרב חסידי ברסלב, שורר זעם רב מול ראשי המפלגות החרדיות, זה מגיע בגלל ההזנחה של האחרונים גם כשהיו בגבולות אוקראינה כשהם קופאים מקור וללא אוכל ומים.

ובימים האחרונים, מנהלים קבוצה מתוך החסידות קמפיין נגד הצבעה ליהדות התורה, ובעד הצבעה לבצלאל סמוטריץ', חלקם אף אמרו ל'המחדש' שהם לא מתכוונים להצביע כלל.

ראשי המפלגות החרדיות לחוצים מאוד מאיבוד משמעותי של כמה אלפי קולות, ולכן פועלים בזמן האחרון להצלחת אירועי ראש השנה באומן בשנים הבאות.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture