0%

פירות ההסתה: אברך הותקף בעיר אשדוד ופונה לקבלת טיפול

סיפור מחריד שהגיע הבוקר למערכת המחדש מעלה כי להסתובב לבוש כחרדי במקומות מסוימים במדינה, הופכת להיות מסוכנת יותר ויותר, הסיפור שלפנינו ממחיש זאת

חיים יעקובזון
44 תגובות
ההסתה מחלחלת - אילוסטרציה | צילום: Kobi Gideon / Flash90

הבוקר קיבלנו ב'המחדש', פניה מאברך חרדי המתגורר בעיר אשדוד, הוא סיפר על תקיפה חמורה שחווה אתמול בעת שצעד לכיוון ביתו. על פי דבריו, אדם שעקב אחרי התוקף במשך 25 דק', צלצל למשטרה, אך היא לא הגיעה, תלונה הוגשה הבוקר למשטרה, פקודת מעצר יצאה, אך התוקף עדיין חופשי.

בשיחת טלפון כאובה, סיפר האברך שמעדיף להישאר בעילום שם, כי אתמול בשעה 13:10 בצהרים, הוא עמד במעבר חציה בדרך לביתו, כשפתאום הוא רואה שהוא מלא בדם ושוכב על הרצפה.

בשיחה ל'המחדש', מגולל האברך את שאירע: "המתנתי במעבר חציה, היה רמזור אדום, פתאום אני שם לב שאני נמצא על הריצפה, כשאני מדמם".

"כנראה שמההלם שהייתי בו, לא הבנתי מה קרה לי, עדי ראיה במקום סיפרו לי – הגיע לפה אדם חילוני, דפק לך אגרוף לאזור הפנים, השכיב אותך על הרצפה וברח".

האברך החסידי תושב אשדוד מספר כי אדם שעקב אחרי המתפרע, אמר שהתוקף הסתובב וקילל כל חרדי שראה בדרכו.

בנוסף, העוקב התקשר למשטרה במשך 25 דק' רצופות, ביקש מהם שיגיעו אל התוקף, אך לטענתו השוטרים הזניחו את הקריאה ולא הגיעו.

נציין כי תלונה הוגשה במשטרה, ופקודת מעצר יצאה, אך התוקף עדיין לא נעצר.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.