0%

הקנאים הגיעו להפגין בעזרת תורה מול איש ציבור חרדי • צפו

אמש הגיעו עשרות קנאים להפגין נגד איש ציבור חרדי, הם היו במקום ומחו בחריפות, תיעוד שהביא יאיר לוי

יאיר לוי
29 תגובות
שוטרים במאה שערים | צילום: Yonatan Sindel/Flash90

אמש בשעת חצות לילה, כמאה צעירים מהפלג הקנאי של 'העדה החרדית' התארגנו בחשאיות להפגנה מול ביתו של ראש עיריית ירושלים משה ליאון, בשכונת רחביה בעיר.

המפגינים ביקשו למחות על מתווה בניית הרכבת הקלה בציר בר -אילן בעיר שכזכור לטענתם עלול לגרום לפריצות.
המפגינים הצליחו להפתיע אף את המשטרה שלא ידעה על אותה התארגנות ולא היתה מוכנה לכך.

המפגנים נשאו שלטים, אך בעיקר היה נראה כי הם מתאמצים להשמיע בכוונה רעש ולהפריע את מנוחת השכנים בשעת הלילה המאוחרת.

כוח משטרה שהגיע למקום מיד פיזר את המפגינים, אלא שהם המשיכו משם באוטובוסים לעבר שכונת עזרת תורה בעיר להמשיך ולהפגין והפעם מול ביתו של מי שהיה בעבר ח"מ עיריית ירושלים הרב שלמה רוזנשטיין שמשמש כיום כיועץ למשרד התחבורה לענייני חרדים, אלא שהמשטרה הגיע למקום בכוחות גדולים של יס"מ ומג"ב ופיזרו בכוח את המפגינים ואף עצרו שניים מהם.

הסיבה לכך שהמשטרה לא סבלה את נסיון ההפגנה מול ביתו של רוזנשטיין ופיזרה את המפגינים ללא סובלנות, וזאת אנו מפרסמים כאן לראשונה, היא מכיוון שבשבועות האחרונים, הפלגים הקנאים בשני אירועים שונים וחמורים מאוד, הגיעו מאורגנים בשעות הלילה המאוחרות לעבר ביתו של רוזנשטיין, והסבו נזקים קשים לרכבו, ניפצו את שמשות הרכב וניקרו את ארבעת צמיגי הגלגלים, בנוסף שפכו זפת אל עבר כניסת ביתו, ואף חומר חריף ומסריח שנראה כי נרקח מדגים מסריחים. כאמור המשטרה לא גילתה סובלנות ופיזרה בכוח את המפגינים, כששנים מהם הובאו למעצר.

[fvplayer id="5406"]

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?