0%

שר החוץ האיראני: "התקיפה היא הימור גרוע של ישראל"

במסיבת עיתונאים עם שר החוץ הרוסי, אמר זריף: "בעתיד הקרוב יותקנו צנטריפוגות מתקדמות יותר להעשרה באורניום במתקן בנתנז"

מערכת המחדש
3 תגובות
שר החוץ האירני מוחמד זריף //Wikipedia

שר החוץ האירני מוחמד זריף תקף היום (שלישי) את ישראל, והאשים אותה פעם נוספת בגרימת החבלה שהביאה להפסקת החשמל בכור הגרעיני בנתנז: "התקיפה היא הימור גרוע מאוד של ישראל, אני מבטיח כי בעתיד הקרוב יותקנו צנטריפוגות מתקדמות יותר להעשרה באורניום במתקן בנתנז" – דבריו הובאו ב-N12.

שר החוץ האיראני אמר במסיבת עיתונאים משותפת עם מקבילו הרוסי בטהרן: "הישראלים חשבו שהמתקפה תחליש אותנו בשיחות בווינה, אך להיפך, היא תחזק את עמדתנו".

בתוך כך, הלילה דווח ב"ניו יורק טיימס" כי התקלה במערכת החשמל במתקן הגרעיני בנתנז נגרמה על ידי מטען חבלה שהוברח למקום והופעל מרחוק. גורם מודיעיני ציין כי המטען הרס את מערכות החשמל המרכזיות וגם את מערכות הגיבוי במקום, ובכך נגרם נזק משמעותי למתקן, כזה שעל פי דיווחים ייקח חודשים לתקן.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.