הנסיונות להקמת ממשלה. יו"ר הציונות הדתית, ח״כ בצלאל סמוטריץ' נפגש לאחרונה עם יו"ר תקווה חדשה גדעון סער, בניסיון לשכנע אותו להצטרף לממשלה בראשות בנימין נתניהו – כך מפרסם העיתונאי יקי אדמקר.
יצויין, כי השניים טוענים שהפגישה התקיימה לפני כשבועיים. אך ילד עם זאת, השיח ביניהם נמשך גם לאחר מכן.
עוד פורסם בוואלה, כי לאחרונה נפגשה חברת מפלגתו של סמוטריץ', ח"כ אורית סטרוק, עם ח"כ זאב אלקין מתקווה חדשה. סטרוק אמרה: "התרשמותי היא שזה אפשרי", בכוונתה לכך שסער יצטרף לממשלת נתניהו, אך סירבה להרחיב על פרטי הפגישה.
הבוקר (ראשון) מבהיר סמוטריץ' שוב: "לא נשב בממשלה שתיתמך על ידי תנועת רע"מ, זה לא יקרה". סמוטריץ' הוסיף: "עדיפה ממשלה בראשות בנט ולפיד מממשלת ימין עם תמיכה של רע"מ".
בתוך כך, חברת הכנסת, אורית סטרוק (הציונות הדתית) מבהירה הבוקר ב103: "מפלגתי עדיין לא החליטה אם להתנגד או להימנע במידה ותובא להצבעה ממשלה של נתניהו בתמיכת רע"מ".