0%

יוזמה שנויה במחלוקת: שידוכים ל׳לא מחוסנים׳ בלבד

למרות היעילות שלעת עתה מוכחת של החיסונים נגד נגיף קורונה, יש שמאמינים כי החיסונים יגרמו לעקרות בעתיד, והם עורכים רשימות של בני ישיבה ובחורות סמינר שלא חוסנו כלל

אבי וולפסון
58 תגובות
בחור חרדי בפגישה לפני החתונה. אילוסטרציה // צילום: פלאש 90

רבנים וראשי ישיבות בארץ ובעולם שמתנגדים לחיסונים אף שהוכח עד כה כי הם מצילים חיים וממגרים את הקורונה, הקימו יוזמה של בניית מאגר שידוכים של בחורי ישיבה ובנות סמינר שלא חוסנו כלל בחיסון נגד נגיף הקורונה, ליוזמה קראו "שידוכי דור לדור" ובמודעה לצד מספרי הטלפונים חובקי עולם, צויין כי ר"י לייקווד הגאון רבי מלכיאל קוטלר תומך ביוזמה.

במודעה נכתב "שידוכי דור לדור,  לאור החששות שאומתו על ידי מחקרים בארץ ובחו"ל, אודות חיסוני הקורנה לפגיעה בפוריות וכהתרעתו של הגאון רבי מלכיאל קוטלר שליט"א הוקם בהוראת ובהכוונת מורי הוראה מאגר עולמי לשידוכים ללא חשש עקרות לאלו שלא מתחסנים כלל" 

הכתבה עניינה אותך?

80%
20%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.