0%

ח"כ קרעי בסיור בשטחים: "צריך לעצור את השתלטות הרשות הפלסטינית" • צפו

חבר הכנסת ד״ר שלמה קרעי בסיור בעמיחי- מדינת ישראל צריכה לעצור את ההשתלטות הפלסטינית על כל השטחים הפתוחים ביהודה ושומרון בשטחי אי בי וסי.

חזקי ליפשיץ
3 תגובות

חה"כ ד"ר שלמה קרעי, הליכוד, הגיע הבוקר לסיור בישוב עמיחי והשטחים הפתוחים מסביבו, עם "פורום ציון וירושלים" בליכוד בראשות אביחי בוארון.

חה"כ קרעי אמר בסיור כי "ההשתלטות הערבית באמצעות הרשות הפלסטינית על השטחים הפתוחים ברחבי יהודה ושומרון נרחבת ומסוכנת ביותר. הם פועלים באופן מתוכנן ושיטתי על מנת ליצור רצף ערבי ולשלוח זרועות לתוככי ההתיישבות היהודית. זוהי סכנה קיומית למדינת ישראל, הן במישור הבטחוני והן במישור המדיני הצופה פני עתיד.

מדינת ישראל צריכה לעצור את ההשתלטות הפלסטינית על כל השטחים הפתוחים ביהודה ושומרון בשטחי אי בי וסי. המשימה שלנו, מתוך ממשלה ימנית חזקה בראשות נתניהו או מתוך אופוזיציה לוחמת בהובלתו, היא לעצור את זה לאלתר ולעשות ככל שניתן על מנת לסגור את הפער האדיר הזה ולשמור על ארץ נחלת אבותינו."

[fvplayer id="5653"]

אביחי בוארון יור פורום ציון וירושלים בליכוד אמר "שמחים מאוד לארח את חברנו דר שלמה קרעי בגבעות עמיחי, אנחנו נמצאים בעצם ביישוב הערבי החדש שנבנה מעל עמיחי במרחק של 50 מטר מהיישוב, אנחנו שמחים שעוד דמות אישיות פוליטית חשובה מגיעה לכאן כדי לעמוד על האפסודר שהרשות בונה שטחים עיירות חדשות כפרים חדשים ממש על ההתיישבות הישראלית כדי לחנוק אותה, וזה לא משנה באיזה שטח זה בשטח פתוח רחוק מכל נקודת ישוב ערבית, תשובת משקל לציונות היהודית וישראל עומדת מנגד ולא עושה כלום, ישראל חייבת להתעשת ולעצור את ההשלטות הפלסטינית בכל יהודה ושומרון, גם בשטח אי גם בשטח בי וגם בשטחי סי. כי הדבר הזה חונק- פשוט חונק את ההתיישבות הישראלית.

אין לנו בעייה שהערבים יבנו ביישובים שלהם או בצמוד דופן ביישובים שלהם אבל אסור לנו לאפשר להם להשתלט על כל יהודה ושומרון ובכך ליצור רצפים טריטוריאליים ולקבוע את גבולות המדינה שלהם ביהודה ושומרון באופן שהם בולעים את השטח ולנו לא נשאר כלום, המהלך החד צדדי שלהם צריך להעצר, ומייד.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?