0%

רבנים נוספים שוקלים להביע תמיכה בממשלה בתמיכת רע"מ

הבוקר תוקפים בציונות הדתית את נתניהו: "מצער מאוד שראש הממשלה נתניהו שהצהיר מעל כל במה שלא יקים בשום אופן ממשלה עם תומכי הטרור פועל ללא לאות להקים ממשלה כזו"

חיים יעקובזון
9 תגובות
רבנים נוספים שוקלים להביע תמיכה בממשלה בתמיכת רע"מ

המגעים להרכבת ממשלה. בעוד יומיים יפקע המנדט להרכבת ממשלה שקיבל ראש הממשלה, בנימין נתניהו‏, מנשיא המדינה, ראובן ריבלין, נכון לשעת כתיבת השורות אין לנתניהו אפשרות להקים ממשלה לאור התנגדות מפלגת הציונות הדתית לממשלה בתמיכת רע"מ.


אמש (ראשון) פרסם הרב טאו, המנהיג הרוחני של מפלגת נועם שהיא חלק ממפלגת  הציונות הדתית כי הוא מאפשר להקים ממשלת ימין בתמיכת רע"מ. הבוקר דווח כי ישנם עוד רבנים השוקלים לתמוך בממשלה בתמיכת רע"מ.


נכון לעכשיו, נראה כי גם זה לא יעזור, הבוקר מבהירים במפלגת הציונות הדתית כי אין ולא יהיה שינוי בעמדת המפלגה לגבי הישענות על תומכי מחבלים ששוללים את קיומה של ישראל כמדינה יהודית. מי שיעלה על דעתו להקים ממשלה שכזו שתסכן את המדינה היהודית ישא אות קין עד אחרון ימיו.


ח"כ בצלאל סמוטריץ' הבהיר את הדברים אמש לראש הממשלה בפגישתם ואף הבהיר לו שיפעל בכל הכלים שלרשותו על מנת לוודא שממשלה שכזו לא תקום בכל מקרה ובכל צד של המפה הפוליטית.


במפלגה תוקפים את נתניהו: "מצער מאוד שראש הממשלה נתניהו שהצהיר מעל כל במה שלא יקים בשום אופן ממשלה עם תומכי הטרור פועל ללא לאות להקים ממשלה כזו".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture