0%

עמיר פרץ: לא אתמודד לנשיאות המדינה

עמיר פרץ, שהודיע לפני כארבעה חודשים כי לא ירוץ לכנסת, החליט אתמול לוותר על שאיפתו להתמודד על נשיאות המדינה

מערכת המחדש
3 תגובות
עמיר פרץ: לא אתמודד לנשיאות המדינה
עמיר פרץ | צילום: Miriam Alster/Flash90

שר הכלכלה ויו"ר העבודה לשעבר עמיר פרץ, שהודיע לפני כארבעה חודשים כי לא ירוץ לכנסת, החליט אתמול לוותר על שאיפתו להתמודד על נשיאות המדינה.

פרץ הודיע כי בכוונתו לפנות לאפיקים אחרים, כהגדרתו. "כמי ששמו עלה לא אחת בהקשר להתמודדות הקרובה על תפקיד נשיא המדינה, אני רוצה להודיע שלאחר ששקלתי את הדברים בכובד ראש החלטתי לא להתמודד על התפקיד", כתב. "כשאסיים את הכהונה הנוכחית ארצה לפנות לאפיקים חדשים ולהקדיש יותר זמן למשפחתי הקרובה, דבר שהיה קשה לי מאוד לעשות במהלך 37 שנותיי בשירות הציבור".

"הדמוקרטיה הישראלית איפשרה לי, ילד שנולד במרוקו וגדל במעברה, להגיע למקומות החשובים ביותר ולהשיג הישגים עבור אזרחי ישראל. היה לי הכבוד לתרום לביטחון ישראל, לחברה הישראלית ולאדם העובד".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture