0%

רפי פרץ: "סגירת הר הבית – צעד קשה מאוד"

תינוקת בת 7 חודשים שנפצעה מאבן. פורעים ערבים צמאי דם שחייבים לשלם על זה מחיר. אסור לתת לטרור הזה לנצח.

יוסי ויזל
2 תגובות
רפי פרץ: "סגירת הר הבית - צעד קשה מאוד"
רפי פרץ | צילום: Yonatan Sindel/Flash90

החלטת המפכ"ל לסגירת הר הבית לתפילת יהודים – מתוך שמירה על בטחון האזרחים מובנת, אך אני כואב מאוד על החלטה הזו.

אני באופן אישי לא עולה להר הבית ונסמך על דעתם של רבותיי והרבנות הראשית לישראל אבל סגירת הר הבית ליהודים ביום זה זהו צעד קשה מאוד.

כולנו ראינו את הסרטון שבו יהודי עבר לינץ׳, פשוטו כמשמעו, בדרך לכותל. זה לא יתכן, פשוט לא יתכן שנראה תמונות כאלה. מי יודע איך זה היה נגמר אם שוטר שנהג בגבורה לא היה מגיע לשם ומחלץ אותו.

תינוקת בת 7 חודשים שנפצעה מאבן. פורעים ערבים צמאי דם שחייבים לשלם על זה מחיר. אסור לתת לטרור הזה לנצח.

היום ביום ירושלים, יום חג. אנו מניפים את דגל ישראל בגאון! ביקרתי הבוקר בשכונת שמעון הצדיק, משפחות מדהימות שעושות ממש קידוש השם, אלה בתים שנקנו בכסף מלא, זה שלנו. המשפחות עוברות שמה ימים ולילות קשים מאוד, ואני מחזק אותם.

המהומות לא נפתחו הבוקר, זה כבר חודש ימים שאנו חווים בירושלים את ההתפרעויות. אני סומך על כוחות הביטחון שנערכו ושעושים את העבודה המקסימלית לשמירת ביטחון האזרחים.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture