0%

סקר: סער ובנט נחלשים, סמוטריץ' מזנק, אין 61 לאף גוש

חברת הסקרים דיירקט פולס ערכה סקר מנדטים בצל ההסלמה הביטחונית וברקע המגעים להרכבת ממשלה. יצויין כי הסקר נערך לפני הודעת בנט

חיים יעקובזון
13 תגובות
בחירות | קרדיט תמונות: פלאש90 / עיבוד: חן

בצל ההסלמה הביטחונית, וברקע המגעים להקמת ממשלה. חברת הסקרים דיירקט פולס, ביצעה סקר על המפה הפוליטית בזמן הזה. מתוצאותיו עולה כי סער ובנט משלמים בבייס שלהם על הליכה לממשלה עם השמאל, סמוטריץ' מזנק.


יצויין כי הסקר נערך לפני הודעת בנט על כך שהוא לא רואה היתכנות להקמת ממשלה עם לפיד ובהישענות עת רע"מ. המפלגה הגדולה ביותר היא הליכוד שזוכה ל-33 מנדטים, אחריה, יש עתיד בהפרש גדול שזוכה ל-19 מנדטים בלבד. 
שאר המפלגות זוכות למספר חד ספרתי של מנדטים. שס זוכה לתשעה מנדטים. מייד לאחריה הציונות הדתית עם 8 מושבים. העבודה, יהדות התורה וישראל ביתנו זוכות כל אחת ל-7 מנדטים בלבד.


בני גנץ נחלש מעט ומקבל 6 מנדטים, כך גם הרשימה המשותפת. רע"מ ותקווה חדשה זוכות לחמישה מושבים, ימינה של נפתלי בנט, ומרצ של ניצן הורוביץ עם 4 מנדטים בלבד כל אחת.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.