0%

ח"כ אבוטבול: "אסור לסיים את המבצע בעזה ללא השבת הבנים" • צפו

ח״כ משה אבוטבול נאם היום במליאה ומחזק את כוחות הביטחון והממשלה אך קורא לא לסיים את המבצע עד להשבתם של הבנים אורון שאול והדר גולדין

חזקי ליפשיץ
4 תגובות

״כולנו נמצאים בתקופה קשה ומאתגרת במתקפה בלתי פוסקת של החמאס על מרבית מיישובי הארץ. מכאן אנו שולחים ברכת החלמה מהירה לכל הפצועים ומחזקים את חיילנו היקרים העומדים בס״ד על משמר ארצנו. כמו״כ מחזקים את ראש הממשלה, את שר הביטחון, ואת כלל כוחות הביטחון ומאחלים להם המון סיעתא דשמיא. בכל העולם התורני מתפללים ולומדים תורה להצלחתכם.

בקשה מיוחדת נבקש מכם אנא תכללו בכל הסכם אפשרי את השבתם לארץ של גיבורי ישראל הבנים אורון שאול והדר גולדין ז״ל הלוחמים שנשכחו בשדה הקרב במבצע צוק איתן, כמו גם את השבתם של האזרחים אברה מנגיסטו והישאם א-סייד שנחטפו ונמצאים שם אצל אויבנו ומוחזקים בידי החמאס. ישנה כעת הזדמנות היסטורית שאסור להחמיץ והחזרתם לארץ תהיה גם תמונת הניצחון המפוארת וימנע חלילה לגיטימציה לטרוריסטים לחטוף עוד חיילים. זוהי מצוות פדיון שבויים שתחזק ותשמח את המשפחות ואת כל עם ישראל, אנא תפעלו למענם״.

[fvplayer id="6343"]

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?