0%
ממשלת השמאל

הרב חיים דרוקמן: אני זועק מדם ליבי

הרב חיים דרוקמן זעק בריאיון הבוקר ''סער איבד לגמרי את השקפת עולמו? את האידיאולוגיה? רק עניינים אישיים קובעים? צריך להשתחרר מכל השיקולים האישיים ולהעמיד את ישראל לנגד העיניים ומה טוב למדינה ולעתידה ולהמשך התפתחותה.

מערכת המחדש
3 תגובות
הרב חיים דרוקמן: אני זועק מדם ליבי
בנט וסמוטריץ' עם הרב חיים דרוקמן צילום תומר נויברג / FLASH90

הרב חיים דרוקמן קורא לעצור את הקמת הממשלה בראשות יאיר לפיד ונפתלי בנט, ומפציר בגדעון סער להסכים להקמת ממשלת ימין עם הליכוד.

בראיון לגלי צה"ל אמר הרב דרוקמן: "אני זועק מנהמת ליבי, אני בוודאי מבין שאין רצון ללכת לבחירות חמישיות אבל צריכים לקיים את מה שהעם בחר בבחירות הקודמות הרביעיות, אחרת זה סילוף רצון העם, אנטי דמוקרטי ואנטי מוסרי.

"העם בחר באופן חד משמעי ימין, 72 חברי כנסת ימין, 38 ושמאל, אז איך אפשר להקים ממשלה אחרת מאשר ממשלת ימין שהיא רצון העם?".

"צריך לנהוג כפי שהעם בחר בבחירות ולא אחרת בשום פנים. אני כבר לא מדבר על הקמת ממשלה בתמיכת תומכי טרור אבל עצם העובדה, איך אפשר? איך אפשר? אני זועק מנהמת ליבי. אני לא יודע אם זה רק נפתלי בנט, מה עם גדעון סער? יש לו שישה מנדטים והוא יכול עם ששת המנדטים שלו… גדעון סער יכול להקים ממשלת ימין והוא יכול להקים ממשלת שמאל, איך הוא בוחר להקים ממשלת שמאל?" אמר.

"סער איבד לגמרי את השקפת עולמו? את האידיאולוגיה? רק עניינים אישיים קובעים? צריך להשתחרר מכל השיקולים האישיים ולהעמיד את ישראל לנגד העיניים ומה טוב למדינה ולעתידה ולהמשך התפתחותה.

לדבריו "זה עדיין לא מאוחר, איך שיקול דעת? הרי נפתלי אומר בצדק שהמדינה יקרה לו ואני מאמין לו, אז אם המדינה יקרה לו יחשוב על טובת המדינה, ובוודאי אני חוזר ואומר לגדעון סער שהכל בידיו וצריך להשתחרר מהדברים האחרים ולראות את העיקר לנגד העיניים ובהתאם לזה לפעול, ועדיין לא מאוחר".

הרב דרוקמן הדגיש: "צריכים להקים ממשלת ימין כפי שהעם רצה. סוף כל סוף קוראים לממשלה החדשה ממשלת אחדות. איזו אחדות? יש חרם על החרדים, זו אחדות? איזו אחדות? איך אפשר?".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture