0%
טרגדיה קשה

נחמיה אהרוני הוא הנער שטבע למוות בבית שמש

הנער נחמיה אהרוני ז"ל בן 14, הוא שטבע למוות במאגר מים בפארק האקליפטוס שסמוך לבית שמש, במהלך טיול מאורגן שערך שם אתמול עם ישיבתו רק לאחר שעות הם שמו לב שהוא לא עלה לאוטובוס חזור, מאגר המים שבו אותרה גופת הנער נוצר כחלק מעבודות בנייה להרמת כביש 38

מערכת המחדש
16 תגובות
נחמיה אהרוני הוא הנער שטבע למוות בבית שמש

הבחור החשוב נחמיה אהרוני הוא הנער בן 14, שטבע למוות במאגר מים בפארק האקליפטוס שסמוך לבית שמש, מתברר כי הנער שהה בטיול מאורגן עם ישיבתו – רק בדרך חזור שמו לב שהוא איננו. מאגר המים שבו אותרה גופת הנער נוצר כחלק מעבודות בנייה להרחבת כביש 38, במשטרה פתחו בחקירת נסיבות המקרה – ומסרו כי נבדק חשד לרשלנות.

במד"א מסרו כזכור אמש כי הנער נמשה ללא סימני חיים מהמים והצוות נאלץ לקבוע את מותו במקום. בחיפושים השתתפו כוחות רבים של משטרה, כיבוי, משמר הגבול ומתנדבי יחידת החילוץ עציון-יהודה. הכוחות עשו בסריקות שימוש בציוד הנדסי ומיוחד. מסוק של היחידה האווירית של המשטרה הוזעק אף הוא למקום על מנת לסייע מהאוויר בסריקות.

במהלך הטיול הנער שטבע וחבריו ניסו לדוג את דגים ממאגר המים באמצעות בקבוקים. אחד המחלצים שהשתתפו בחיפושים סיפר כי כנראה הנער הבחין ששכח את הבקבוק שלו אחרי שהוא וחבריו חזרו לאוטובוס, וכששב לבור על מנת לקחת את הבקבוק הוא נקלע כנראה למצוקה.

נחמיה אהרוני הוא הנער שטבע למוות בבית שמש
נחמיה אהרוני הוא הנער שטבע למוות בבית שמש 1

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture