0%
היתכנות

מגעים לקראת פגישה בין רה"מ בנט לנשיא ארה"ב ביידן

לשכת ראש הממשלה אישרה כי היא מקיימת שיחות עם הבית הלבן לקראת פגישה מדינית ראשונה של בנט עם הנשיא האמריקאי. כמו כן, מועד סופי ייקבע בקרוב

עידו חן
4 תגובות
מגעים לקראת פגישה בין רה"מ בנט לנשיא ארה"ב ביידן
ביידן ובנט // צילום: דוברות, פלאש 90

לשכת ראש הממשלה אישרה הערב (שני) כי מתקיימים מגעים בינם לבין הבית הלבן לקראת פגישה מדינית ראשונה בין נשיא ארה"ב לרה"מ החדש של מדינת ישראל, וכי מועד סופי ייקבע בקרוב.
מדיווח באתר 'וואלה' עולה כי לפי אנשי בנט, הרצון המשותף הוא כי הפגישה תתקיים בהקדם האפשרי, ותאריך אפשרי הוא החל מה-18 ביולי. 

מי שמנהלת את המגעים מטעם בנט היא היועצת המדינית שמרית מאיר, יחד עם היועץ של ביידן לענייני המזרח התיכון ברט מקגרק. כמו כן, גם גלעד ארדן, שגריר ישראל בארה"ב מעורב אף הוא בשיחות. 

לפני כן נשיא המדינה ראובן ריבלין ייפגש הלילה בשעה 23:00 לפי שעון ישראל בבית הלבן עם הנשיא ג'ו ביידן. ריבלין הוזמן על ידי ביידן לביקור פרידה, ובפגישה יועלו סוגיות מדיניות ובראשן הסכם הגרעין הנרקם עם איראן.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.