0%
תו ירוק בהיר

המלצות משרד הבריאות לקבינט הקורונה: תו ירוק בהיר

קבינט הקורונה יתכנס מחר, ובכירי המשרד ידונו בהמלצות שיוצגו לשרים, לפי דיווח של חדשות 12 מסתמן החלטה על תו ירוק "מרוכך", אין כוונה להגביל התקהלויות

מערכת המחדש
2 תגובות
המלצות משרד הבריאות לקבינט הקורונה: תו ירוק בהיר
ה'תו הירוק' הקודם | צילום: Avshalom Sassoni/Flash90

לפי נתוני משרד הבריאות מקדם ההדבקה נמצא בירידה ועומד על 1.3. מספר החולים קשה עלה מאתמול והוא עומד כעת על 47, ו-423 מאומתים חדשים אובחנו ב-59,108 בדיקות – שיעור בדיקות חיוביות של 0.8%.

ב'חדשות 12' דווח כי אמש נפגשו בכירי משרד הבריאות כדי לדון בהמלצות לקבינט הקורונה, ומסתמן כי הם יציגו לשרים הצעה ל"תו ירוק מרוכך", אך החלטות סופיות יתקבלו בדיון נוסף שיתקיים הערב, וזאת בהתאם לתמונת החולים קשה ולמספר המאומתים.

בכירי המשרד נפגשו כדי לדון בהמלצות שיוצגו מחר לקבינט הקורונה ובצעדים שיינקטו כדי לבלום את התפשטות התחלואה. במשרד יבדקו את ההיערכות להמשך מבצע החיסונים, ויבדקו עם המשטרה מה דרוש כדי להגביר וליישם את אכיפת ההגבלות.

לפע הדיווח ב'חדשות 12' מסתמן כי במערכת הבריאות ימליצו על תו ירוק "מרוכך", שבמסגרתו יבוצעו בדיקות קורונה ללא מחוסנים באירועים גדולים כגון מופעי תרבות, חתונות גדולות, אירועי ספורט ובכל המקומות שהצריכו בעבר תו ירוק וכללו מספר רב של משתתפים.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture