0%
דרמה במליאה

צפו: חוק הדיינים נפל בגלל טעות של יו"ר הכנסת

לאחר הצבעתו השגויה, יו"ר הכנסת הודיע כי טעה וביקש לשנות את הצבעתו כדי שהחוק יעבור בקריאה השלישית. לאחר בחינה משפטית של הגורמים בכנסת הוחלט כי לא ניתן לשנות את ההצבעה.

עידו חן
13 תגובות
צפו: חוק הדיינים נפל בגלל טעות של יו"ר הכנסת

חוק הדיינים לא עבר בקריאה שלישית לאחר תיקו 51:51 בהצבעה. מחיאות כפיים וקריאות שמחה נשמעו באופוזיציה.

צפו: חוק הדיינים נפל בגלל טעות של יו"ר הכנסת

יו"ר הכנסת מיקי לוי טען כי הצביע בשוגג נגד החוק ובדק האם אפשר לשנות את התוצאה. הייעוץ המשפטי של הכנסת לא אישר זאת ולוי הודיע: "לאור העובדה שלא ניתן לשנות הצבעה שלי ולא היה רוב בקריאה שלישית החוק לא עבר בקריאה שלישית".

לאור העובדה שלקואליציה יש רוב בוועדת החוקה, החוק צפוי להעלות מחדש להצבעה, אולם ספק אם יספיקו לעשות זאת עד למועד האחרון הקבוע בחוק.

[fvplayer id="7270"]

יו"ר יהדות התורה ח"כ משה גפני הגיב: "אמרתי כל הזמן שממשלה שקמה במרמה וחותמת על הסכמים קואליציונים שאין להם חלק ונחלה באלוקי ישראל, אין להם סיעתא דשמיא. כך במאבק בנגיף הקורונה וכך עכשיו בחוק הדיינים שנפל. אין סיעתא דשמיא – זו התוצאה!"

[fvplayer id="7271"]

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?