0%
מדאיג

54 חולים קשה, 765 נדבקים חדשים ביממה

משרד הבריאות פרסם הבוקר (חמישי) את נתוני התחלואה העדכניים, ומהם עולה כי יש עלייה לא חדה אבל מתמשכת במספר החולים, בדיון קבינט הקורונה שהתקיים ביום שלישי בערב, החליטו השרים שלא להחזיר בשלב זה את התו הירוק במתווה מרוכך יותר

מערכת המחדש
2 תגובות
עמדות בדיקות קורונה בנתב"ג // צילום: יוסי אלוני / פלאש 90

מספר המאומתים היומי ממשיך להיות גבוה: בישראל כיום 54 חולים קשה, ו-765 נדבקים חדשים אובחנו ביממה האחרונה מתוך 56,075 בדיקות שהתבצעו – שיעור בדיקות חיוביות של 1.38%.

מספר המאושפזים בבתי החולים עלה ל-100, מבין המאושפזים יש 16 מונשמים. בישראל יש יישוב "אדום" אחד בלבד – שערי תקווה, שם יש 132.3 חולים לכל 10,000 נפש.

אמש דיווחנו כי גורם שנכח בדיון הקבינט אמר שאם הציבור לא יקפיד על עטיית מסכות ולא יימנע מהתקהלויות – ישראל עלולה להיכנס לסגר נוסף בראש השנה. כדי לנסות ולבלום את התחלואה הקיימת, המשטרה הגבירה את האכיפה על עטיית מסכות בקניונים ובחללים הסגורים. החל מהשבוע הבא המיקוד יעבור לחתונות, ובמשטרה מקווים שהממשלה תאשר את מתווה התו הירוק המרוכך.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.