0%

"הגיע הזמן לאהוב" – יעקב שוואקי בקליפ חדש!

"יבוא היום" יעקב שוואקי בקליפ ראשון מתוך האלבום החדש "לחיים" הקליפ מבוסס על סיפורים אמיתיים. איתמר גלזר מתל אביב משחזר את הרגע בו הבין שהוא חי בעולם של שנאת חינם, ועשה צעד להכיר מקרוב את אחים שלו בבני ברק ולנחם אצל משפחת זקבך, אבא של מנחם זקבך ז"ל שנפטר באסון מירון.

ישראל רוזן
30 תגובות

את הקליפ הפיק הבמאי אהרון אוריאן "עולם ומלואו", בשיתוף "תורה בוקס" לפרויקט אהבת חינם תחת הכותרת "ואהבת לרעך גם אם הוא לא כמוך".

יעקב שוואקי מספר: "התעוררתי לנושא כשלמדתי עם ידידי הרב ד"ר יעקב בן גיגי על חורבן בית המקדש הראשון והשני. בית המקדש הראשון נחרב בגלל שלושת העבירות של "יהרג ואל יעבור" ועם ישראל היה בגלות 70 שנה, לעומת זאת בית המקדש השני נחרב בגלל שנאת חינם ואנחנו כמעט 2000 שנה בגלות כתוצאה מזה. רק אהבת חינם בינינו, הבנים של הקדוש ברוך הוא, תביא את הגאולה".

בשבוע שעבר חזר שוואקי לסדרת מופעים בישראל לאחר שנה וחצי שלא ביקר בארץ הקודש. בין היתר הופיעו שוואקי והלהקה בליווי מקהלת "טריווקאל" בחולון, לוד, ירושלים, בת ים, קרית גת ונתניה. בהפקת שרון דניאל פרו.

צפו בקליפ:

[fvplayer id="7513"]

הכתבה עניינה אותך?

90%
10%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?