0%
כתב אישום הוגש:

ישראלית הבריחה פלסטינים ודרסה חיילים במחסום • צפו

על פי כתב האישום שהוגש הבוקר, הגיעה תושבת אשדוד למחסום גורביץ, הממוקם באזור הר חברון, כשברכבה שלושה שוהים בלתי חוקיים, לאחר שהחיילים במקום מנעו ממנה לעבור היא חצתה את המעבר בנהיגה פרועה תוך שהיא פוגעת באחד החיילים – ונמלטה בכיוון אזור לכיש

חזקי ליפשיץ
18 תגובות

כתב אישום הוגש היום (חמישי) על ידי מחלקת התביעות של מרחב לכיש במשטרה, לבית משפט השלום באשקלון, נגד אריאלה תורג'מן (22), תושבת אשדוד. תורג'מן פרצה בשבוע שעבר מחסום צבאי עם רכבה – והכניסה לשטח ישראל פלסטינים, שוהים בלתי חוקיים מהשטחים. היא עשתה זאת תוך שפגעה בחייל שעמד במחסום.

play-rounded-fill

על פי כתב האישום, היא תורג'מן הגיעה לפני כשבוע למחסום צבאי באזור מושב שקף שבלכיש, מכיוון השטחים, עם רכב מסוג רנו מגאן, וביקשה להיכנס לישראל, כאשר לצידה ברכב ישבו שלושה פלסטינים, שלא החזיקו באשרת שהייה ו/או עבודה בישראל. החיילים שעמדו במחסום מנעו ממנה מלעבור, בטענה שאין לה את האישור, ואמרו לה שעליה לחצות לשטח ישראל דרך מעבר תרקומיא הסמוך.

היא סירבה לדרישת החיילים, וניצלה את פתיחת המחסום לרכב אחר – בעל אישור כניסה – כדי להיכנס גם היא, ולהימלט לשטח ישראל. הדבר התרחש תוך שהיא הודפת את אחד החיילים עם רכבה. תורג'מן מואשמת בנהיגה פוחזת של רכב ובהסעה ברכב של תושב זר השוהה שלא כדין.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture