0%
התוכים לא שרדו

בני ברק: שריפה פרצה הלילה בבית מגורים, אין נפגעים

במהלך הלילה פרצה שריפה בדירה בקומה שניה ברחוב רמב"ם בבני ברק, כוחות הכיבוי פעלו לכיבוי הלהבות שעלו מן הדירה, בחסדי שמיים לא היו נפגעים באירוע, אך שני תוכים שהיו בדירה לא שרדו

אלימלך יונה
אין תגובות
בני ברק: שריפה פרצה הלילה בבית מגורים, אין נפגעים

במהלך הלילה רצה שריפה בדירה בקומה שניה ברחוב רמב"ם בבני ברק, כוחות הכיבוי פעלו לכיבוי הלהבות שעלו מן הדירה, בחסדי שמיים לא היו נפגעים באירוע.

אירוע השריפה התרחש סמוך לשעה 03:30 בלילה, מספר שיחות טלפון התקבלו במוקד 102 של כבאות והצלה על שריפה בדירה בקומה שנייה ברחוב רמב"ם בבני ברק. צוותים מתחנה אזורית בני ברק בפיקוד מפקד המשמרת, רב רשף דדי קולימר, הגיעו למקום, זיהו את הלהבות המיתמרות מחלון הדירה ופעלו בנחישות לכיבוי וסריקה בדירה.

בני ברק: שריפה פרצה הלילה בבית מגורים, אין נפגעים

לא היו נפגעים בנפש באירוע, אולם שני תוכים של בעלי הבית לא שרדו עקב העשן הרב שאפף את הדירה.

ב'כבאות והצלה' אומרים כי אירוע זה מחדד, כמו באירועי שריפה דומים, את החשיבות בהתקנת גלאי עשן- מציל חיים.

"גילוי מוקדם של השריפה ע"י גלאי העשן, היה מאפשר מילוט מהיר מהדירה בד בבד עם הזנקת לוחמי האש ובכך מצמצם את הנזק לרכוש. לא מן הנמנע כי ניתן היה לכבות את השריפה באמצעי כיבוי מקומיים, מייד עם צפצוף גלאי העשן".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.