0%
סיעת 'דגל התורה':

"גורם אינטרסנט בוחש נגד תושבי בני ברק"

"לצערנו, גורם אינטרסנט בוחש ופועל בצורות שונות למנוע את מימוש ההסכם לרווחת תושבי העיר, עד כדי הליכה לערכאות"

מערכת המחדש
3 תגובות
"גורם אינטרסנט בוחש נגד תושבי בני ברק"

חברי סיעת 'דגל התורה' בכנסת ערכו אמש ישיבה מיוחדת בלשכת ר"ע בני ברק הרב אברהם רובינשטיין, בו גיבו וחיזקו את ראש העיר על הצלחתו במאבקו למען תושבי ב"ב ולמען כבוד המת בהסכם עם חברא קדישא פתח תקווה לקבורה ראויה כהלכה לנפטרי העיר במחיר שווה לכל נפש.

בהודעת התנועה נכתב כי ההסכם שאושר במועצת העיר ימנע מראות קשים של ביזוי המת, כפי שארע לצערנו לא אחת בשנים האחרונות, בעצירת ועיכוב הלוויות לצורך גיוס כספים למימון עלויות הקבורה הכבדות מנשוא.

בדגל התורה הוסיפו כי "לצערנו, גורם אינטרסנט בוחש ופועל בצורות שונות למנוע את מימוש ההסכם לרווחת תושבי העיר, עד כדי הליכה לערכאות".

חברי הסיעה מדגישים כי הם יסייעו בכל הכלים העומדים לרשותם למימוש ההסכם למען תושבי העיר בני ברק, למען כבוד המת ולמען קבורת שדה כהוראת מרנן ורבנן.

יצויין כי ברקע מתנהל עימות בנושא מול חברא קדישא פתח תקוה, שהלכו לבית המשפט נגד ההסדר שאושר בעירייה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture