0%
בעקבות הפרסומים

משפחת גולדין: להתנות את בקשת עבאס בהשבת הבנים

בעקבות הפרסומים אודות דרישת אבו מאזן משר הביטחון לשחרר גופות מחבלים המוחזקות בישראל ותשובתו כי "ישראל תשקול את הבקשה", פנתה היום משפחת גולדין לשר הביטחון בדרישה להתנות את בקשת עבאס בהשבת הבנים חזרה לישראל. שמחה גולדין: "בני גנץ מפקיר את החיילים"

אלימלך יונה
אין תגובות
משפחת גולדין: להתנות את בקשת עבאס בהשבת הבנים
שר הבטחון בני גנץ // צילום: פלאש 90

בעקבות הפרסומים אודות דרישת יו"ר הרשות הפלסטינית משר הביטחון לשחרר גופות מחבלים המוחזקות בישראל ותשובתו כי "ישראל תשקול את הבקשה", פנתה היום (רביעי) משפחת גולדין (שגופת בנם שבויה בידי חמאס) לשר הביטחון בדרישה להתנות את בקשת עבאס בהשבת הבנים חזרה לישראל.

בנוסף דורשת המשפחה לדעת מה הגבול של הכסף הקטארי הנכנס לעזה באישור הממשלה תחת ההגדרה של "סיוע הומניטרי לרצועה" וזה בנוסף לכל שאר הסחורות, המוצרים והסיוע שישראל מאפשרת ברצועת עזה הנמצאת תחת שלטון חמאס.

שמחה גולדין: "שר הביטחון והרמטכ"ל התחייבו שאין שיקום ללא השבת החיילים והאזרחים וכעת כולם רואים שיש הסדרה זוחלת ושיקום הרצועה החל ללא השבת הדר ואורון.

בני גנץ, הרמטכ"ל של צוק איתן ואביב כוכבי, ראש אמ"ן של צוק איתן שהשאירו את הדר ואורון בשדה הקרב, ולא הביאו אותם במבצע ״שומר חומות״ – הם אלו שמפקירים אותם כעת פעם נוספת כשמאשרים להכניס לעזה חומרי שיקום מלט וברזל ולא מתנים זאת בהשבת החיילים.

זה מצב שהוא לא מתקבל על הדעת, לא מוסרית ולא חוקית. מדובר בהתפרקות מכל הערכים עליהם מושתתות החברה הישראלית וצבא ההגנה לישראל".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture