0%

הרב יעקב סינגר בסינגל מרגש חדש : אמת אמת

אין לנו מלך גואל ומושיע, כשאנו מגיעים לראש השנה, יוצאים מהשנה שהסתיימה לה עם כל האתגרים ונכנסים לשנה החדשה, אנו צריכים להכיר בכך שרק השם יכול לפתור את הבעיות שלנו ולעזור לנו.

ישראל רוזן
אין תגובות

כאשר ביקר בירושלים בשנה שעברה, רבי יעקב סינגר זכה לכך שנכדו יצטרף אליו ואל אשתו לסעודת ליל שבת. במהלך הסעודה כששרו את זמירות השבת הם חוו התעוררות עצומה ודבקות שהתחזקה באוויר הקדוש של ירושלים עיר הקודש. מתוך אותה שלווה נפשית פרץ הלחן והמילים של "אמת אמת".

ללא ספק זה היה מאמץ אמיתי לזכור את המנגינה המיוחדת במהלך השבת. מיד לאחר ההבדלה נכדו של הרב סינגר, איצי קושנר שלף את הגיטרה שלל ולצלילי האקורדים שלה הם שרו ושרו. יחד הם הקליטו במוצאי שבת את השיר הנפלא והמרגש הזה של "אמת אמת".

השלב הבא, כפי שתמיד הוא עושה, רבי יעקב יצר קשר עם הלל קפניק כדי שיפיק את השיר לעולם כולו.

רבי יעקב סינגר לא זר למוסיקה היהודית. כנער צעיר הוא כבר השתתף באלבום הראשון של "פרחי". כאשר גדל הוא תמיד היה מעורב בעולם המוסיקה והשירה. כשהוא שואב השראה מגדולי החזנות של העבר, כמי שהשתתף בתפילות אותם חזנים, הוא מהר מאד הוא החל לשמש כבעל תפילה מיומן, זמר אירועים ושמחות, כשהוא גם מלחין ניגונים משלו וקטעי נוסח לתפילה.

האזינו:

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture