0%
גל הפינויים

התלוננה על הסוכה ואיבדה את הבית הפרטי שלה

בעקבות קריסת הבנין בחולון החל גל פינויים בכל הארץ, סיפור אחד מרתק מלמד כיצד אישה איבדה את ביתה בעקבות תלונה על רעש במשטרת ישראל

מערכת המחדש
15 תגובות
זירת קריסת הבניין בחולון צילום: פלאש90

סיפור עם מוסר השכל גדול שסיפר הרב מרדכי כהן בשיעורו: אישה ממרכז הארץ התלוננה במשטרה על שכן חרדי שבנה סוכה בשעה מאוחרת בלילה, היא העירה לו לדבריה כמה פעמים והוא המשיך בבניית הסוכה והפריע בשנתה.

האישה התלוננה במשטרה והשוטרים הגיעו למקום, אלא שאז התפתח דבר מעניין, עד שהשוטרים הגיעו למקום השכן שבנה סוכה כבר קיפל את כלי העבודה המרעישים, אלא שאחד השכנים האחרים מהבניין ממול ניגש לשוטרים ושאל האם הם הגיעו בגלל הבניין הרעוע שם מתגוררת האישה המתלוננת, השוטרים החלו לבדוק את הבניין והזמינו למקום את כוחות הכיבוי ומהנדס עירוני, ואלו קבעו כי יש לפנות מיידית את הבניין משום שיש בו סדקים רבים מאוד.

"סופו של דבר, הסוכה עומדת על תילה והבנין מפונה, האישה שהתלוננה נותרה בלי דירת קבע". אמר הרב.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.