0%
השבתת תחנות הדלק

בכיר איראני: ישראל וארה"ב עומדות מאחורי מתקפות הסייבר

לאחר מתקפת הסייבר הנרחבת על תחנות הדלק ברחבי איראן בשבוע שעבר, ראש ההגנה האזרחית של איראן, גולמרזה ג'אלאי האשים הלילה את ישראל וארה"ב כמי שעומדות מאחורי המתקפה. "עדיין לא יכולים להוכיח זאת מבחינה עובדתית" אמר

אלימלך יונה
אין תגובות
מלחמה ברשתות החברתיות

ראש ההגנה האזרחית של איראן, גולמרזה ג'אלאי, האשים הלילה (ראשון) את ישראל וארצות הברית כמי שאחראיות למתקפות הסייבר שפגעו בתחנות הדלק בשבוע שעבר.

"אנו עדיין לא יכולים להוכיח זאת מבחינה עובדתית" אמר ג'אלאי, "אבל רעיונית אני מאמין שזה בוצע על ידי המשטר הציוני, האמריקנים והסוכנים שלהם", את הדברים אמר הבכיר בראיון לטלוויזיה הממלכתית באיראן.

ג'אלאי הוסיף בראיון כי כל פי חקירות שהושלמו – באיראן בטוחים שארצות הברית וישראל עומדות גם מאורי מתקפות הסייבר על תחנות הרכבת בחודש יולי האחרון ועל המתקפה כנגד נמל שאהיד רג'אי בחודש מאי 2020.

כזכור, תורים ארוכים נרשמו ביום שלישי בשבוע שעבר סמוך לתחנות דלק ברחבי איראן זאת לאחר שיבושים קשים שנגרמו במסופי התדלוק ככל הנראה כתוצאה ממתקפת סייבר.

הרשתות החברתיות במדינה התמלאו בתיעודים של מתדלקים בתחנות הדלק שאינם מצליחים לתדלק, פקקים גדולים נוצרו בכבישים המהירים בטהרן.

גם שלטי רחוב אלקטרוניים נפרצו ועליהם נכתב “ח’אמנאי, איפה הדלק שלנו?” ו- “מתקפת סייבר 64411”, כידוע המספר 64411 שייך למוקד בלשכתו של המנהיג הרוחני העליון של איראן, איתוללה עלי חמינאי.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.