0%

סיעת יהדות התורה תגיש ערעור על תוצאות הבחירות

על פי הבדיקות של הסיעה נפלו בתוצאות הבחירות שיבושים, אשר תיקונם יביא לכך שלסיעה יהיו שמונה מנדטים ולא שבעה.

מערכת המחדש
אין תגובות

סיעת 'יהדות התורה' הגישה היום י"א בתשרי ,10.10.19 לבית המשפט המחוזי בירושלים ערעור על תוצאות הבחירות לכנסת ה- 22.

הערעור הוגש באמצעות עוה"ד איתן הברמן, מיכל רומנו ברטהולץ ואורי הברמן ממשרד שרקון בן עמי אשר ושות' ונאמן קינן ושות'.

על פי הבדיקות שנערכו על ידי הסיעה נפלו בתוצאות הבחירות שיבושים, אשר תיקונם יביא לכך שלסיעה יגיעו 8 מנדטים ולא 7 ולליכוד יהיו 31 מנדטים ולא 32.

יו"ר ועדת הבחירות השופט חנן מלצר כתב בעניין הכללת קלפיות שונות בתוצאות הבחירות כי "הקלפיות המפורטות בהחלטתי זו הן הקלפיות שהובאו בפני עד המועד האחרון לעריכת הסידורים המנהליים לצורך עמידה בהוראות סעיף 11 לחוק היסוד הנ"ל.

עם פרסום התוצאות הסופיות, תקום הועדה מכיסאה, והסמכות לתקן את התוצאות לא תהיה עוד בידה. זהו סד הזמנים שהציב המחוקק, וממנו אין בידי לסטות. עם זאת, ככל שיתגלו לאחר מכן טעויות שיש בהן כדי לשנות עוד את תוצאות הבחירות שיפורסמו, או שיתבררו חס וחלילה מעשים פליליים נוספים לכאורה – בדין יש פתרונות אף לכך".

עוד נכתב, כי "ההחלטה שהתקבלה בסד זמנים קצר, פער הקולות המזערי והעובדה שיש חסר בנתונים חשובים כדי לקבוע את תוצאות הבחירות, מביאה אותנו לשקול את הגשת הערעור כאמור. אנו תקוה כי בעקבותיו תתברר האמת ונקבל את המנדט השמיני".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture