0%
טענות לאפליה

רמי לוי: באותו רחוב, לבני ברקים לא, לרמת גנים כן

תושב בני ברק מעונין להזמין מאתר המכירות של חברת רמי לוי, ונענה בשלילה, שכניו לרחוב רבי יהודה הנשיא דווקא כן מקבלים משלוחים כי הם גרים בשטח המוניצפאלי של רמת גן

מערכת המחדש
תגובה אחת
רמי לוי // צילום: Wikipedia

לאחרונה פרצה כזכור סערה בעקבות טענות של חילונים על כך שהאתר 'זול למהדרין' של 'שופרסל' פתוח רק לחרדים ואילו לחילונים המחירים יקרים יותר, מתברר כי האפליה לכאורה קיימת בעוד רשתות וגם מכוונת נגד החרדים.

רשת 'רמי לוי' מפעילה אתר מכירות דרך הרשת, השירות קיים בערים רבות אך לא בעיר בני ברק, ואת זה תולים בחברת 'רמי לוי' במחסור בעובדים.

מלבד העובדה שבודאי לא יצא כך במקרה שלערים החרדיות אין לחברה מספיק עובדים, פנה ל'המחדש' אברך המתגורר ברחוב יהודה הנשיא בבני ברק בגבול רמת גן, האברך רואה כיצד השכנים שלו שמתגוררים 2 בניינים בסמוך אליו אבל בשטח המוניציפאלי של רמת גן – כן מקבלים משלוחים של רמי לוי.

האברך מנסה להזמין גם הוא משלוחים מקבל תשובה שלילית כי הוא נחשב תושב בני ברק.

כל הפניות של האברך ומשפחתו לרמי לוי נענו בשלילה ועל כן הם מתכננים לפנות לתביעה יצוגית נגד רמי לוי על אפליה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.