0%
תקדים:

בית המשפט זיכה אדם שהחזיק את הפלאפון באמצע נהיגה והסיבה לכך מפתיעה

תושב מרכז הארץ ,שנתפס על ידי שוטרי תנועה כשהוא משתמש בטלפון הסלולרי שלו תוך כדי נהיגה, זוכה בבית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה מחמת הספק. הנהג לא ישלם דו"ח של 1,000 שקלים, ולא יירשמו לו שמונה נקודות חובה

חזקי ליפשיץ
אין תגובות
בית המשפט זיכה אדם שהחזיק את הפלאפון באמצע נהיגה והסיבה לכך מפתיעה
Yonatan Sindel/Flash90

המקרה התפרסם באתר 'מאקו' והתרחש לפני כשנה וחצי. ר', נהג במכוניתו לכיוון בית החולים 'הרצפלד' שבגדרה. הטלפון שלו היה מותקן במתקן מיוחד על השמשה של המכונית. בשלב מסוים שני שוטרי תנועה שהיו בניידת משטרה, שהסתתרה בין הבתים בגדרה, אותתו לו לעצור והוא נעצר בחניית בית החולים הרצפלד.

כשהנהג עצר, עצר הם טענו בפניו שהשתמש בטלפון הסלולרי שלו תוך כדי נסיעה כשהוא אוחז בו בידו קרוב לחזה ורשמו לו דו"ח של 1,000 שקל ושמונה נקודות.

אבל ר' הכחיש את הדברים לחלוטין. "לא החזקתי בטלפון ביד. בסך הכול כיביתי את אפליקצית הוויז בטלפון כי הגעתי ליעד שלי", טען ר' להגנתו, ודרש שהדברים ייכתבו בדו"ח התנועה. הוא אף דרש והתעקש להישפט כדי להוכיח את חפותו.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture