0%
לקראת סיום

היום: החקירה הנגדית של ניר חפץ בתיק 1000

עורך הדין עמית חדד המייצג את רה"מ לשעבר, בנימין נתניהו בתיק 1000 ובתיק 2000 צפוי לחקור נגדית את עד המדינה ניר חפץ. ככל הנראה חקירתו של חפץ תסתיים כבר השבוע באופן סופי

אלימלך יונה
אין תגובות
עד המדינה ניר חפץ | צילום: Yonatan Sindel/Flash90

בבית המשפט המחוזי בירושלים צפויה להימשך הבוקר (שני) חקירתו הנגדית של עד המדינה ניר חפץ במשפטו של ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו. חקירתו של ניר חפץ תסתיים כבר השבוע, כך דיווח 'ידיעות'.

הסנגורים במשפט חוקרים את חפץ בזה אחר זה: תחילה חקר אותו סנגורו של נתניהו, עו"ד בעז בן צור, על תנאי מעצרו, תרגילי החקירה שנערכו לו ולגבי פרשה 4000 (תיק בזק-וואלה), בה נאשם נתניהו בשוחד, מרמה והפרת אמונים. לאחר מכן נחקר חפץ בידי סנגורו של שאול אלוביץ', עו"ד ג'ק חן, והסנגורית של איריס אלוביץ', עו"ד מיכל רוזן עוזר, בהקשר לתיק 4000.
 
היום, וככל הנראה גם מחר, יחקור אותו נגדית עו"ד עמית חדד, שמייצג אף הוא את נתניהו, בתיק 1000 (המתנות) ותיק 2000 (שיחות נתניהו-מוזס). לאחריו, בהמשך השבוע, צפויה לחקור את חפץ הסנגורית של מוזס, עו"ד איריס ניב-סבג, שמייצגת אותו יחד עם עו"ד נווית נגב. בתום חקירת הסנגורים תיתכן חקירה חוזרת קצרה של הפרקליטות, ולאחר מכן תסתיים סופית עדות חפץ.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.