0%

רה״מ נתניהו על הפסקת האש: ״ישראל לא התחייבה לכלום – נפגע בכל מי שינסה לפגוע בנו״ -צפו:

נתניהו סיכם את מבצע "חגורה שחורה": "מטרות המבצע הושגו במלואן. ישראל לא התחייבה לכלום ומדיניות הביטחון שלנו לא השתנתה בכלום".

מערכת המחדש
אין תגובות

עם החזרה לשגרה ביישובי עוטף עזה, ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס הבוקר (ראשון) בישיבת הממשלה למבצע "חגורה שחורה", במסגרתו חוסל בכיר הג'יהאד האיסלאמי בהאא אבו אל-עטא בשבוע שעבר ונרשמו תקיפות רבות בתגובה לשיגור הרקטות מעזה.

"אני מבקש לברך תחילה את כוחות הביטחון על ביצוע מושלם של מבצע 'חגורה שחורה'. אני גם מבקש להודות לחברי הממשלה שקיבלו פה אחד את ההחלטה החשובה לצאת למבצע. מטרות המבצע הושגו במלואן", הצהיר נתניהו.

(קרדיט ערוץ 7)

ראש הממשלה הוסיף, "שוב אני מבקש להבהיר: ישראל לא התחייבה לכלום. מדיניות הביטחון שלנו לא השתנתה בכלום, אפילו לא בדבר אחד. אנחנו שומרים על חופש פעולה מלא ואנחנו נפגע בכל מי שינסה לפגוע בנו".

נתניהו התייחס גם לירי הרקטה בליל שבת לבאר שבע, "בסוף השבוע בוצע ירי לבאר שבע על ידי חמאס. הנחיתי את צה"ל לתקוף מיד מטרות חמאס ברצועה".

"שוב – מי שפוגע בנו אנחנו נפגע בו. אנחנו ערוכים לכל תרחיש, וכוחות הביטחון יודעים בדיוק אילו תוכניות עליהם לעשות כדי להגן על מדינת ישראל בכל זירה וזירה. אנחנו נעשה הכל כדי להבטיח את ביטחון ישראל", הוסיף נתניהו.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture