0%
סנקציות דרמטיות

ארה"ב הודיעה על החרמת ייבוא הגז והנפט מרוסיה

נשיא ארה"ב ג'ו ביידן הכריז היום על החרמת היבוא של נפט וגז מרוסיה: "המשמעות היא שנפט רוסי לא יתקבל יותר בנמלים אמריקאים". ביידן אמר כי הצעד קיבל תמיכה דו-מפלגתית בקונגרס

אלימלך יונה
אין תגובות
ארה"ב הודיעה על החרמת ייבוא הגז והנפט מרוסיה
נשיא ארה"ב ג'ו ביידן // Wikipedia

הסנקציות החדשות נגד רוסיה בעקבות הפלישה לאוקראינה: נשיא ארצות הברית, ג'ו ביידן הודיע היום (שלישי) כי "ארה"ב תפסיק לקנות משאבי אנרגיה מרוסיה".

"היום אני מכריז שארצות הברית מכוונת למגזרים העיקריים של הכלכלה הרוסית. אנחנו אוסרים על כל יבוא של נפט, גז ואנרגיה רוסיים. המשמעות היא שנפט רוסי לא יתקבל יותר בנמלים אמריקאים", אמר ביידן.

עוד אמר הנשיא כי "הצעד הזה קיבל הרבה תמיכה דו-מפלגתית בקונגרס הן מהדמוקרטים והן מהרפובליקנים, ואני מקווה, בעם האמריקאי כולו".

ביידן הוסיף כי הצעד הדרמטי הזה נעשה בתיאום עם בעלות בריתה של ארה"ב, אך הודה הוא מבין כי חלקן לא יוכלו להשתתף בסנקציות.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.