0%
משפט נתניהו

תיק 4000: עדותו של עד המדינה פילבר בביהמ"ש המחוזי

יו"ר האופוזיציה, ח"כ בנימין נתניהו, הופיע היום בבית המשפט על מנת להיות נוכח בעדותו של מנכ"ל משרד התקשורת לשעבר שלמה (מומו) פילבר. בעדותו היום התבטא פילבר: "נתניהו מושא הערצתי"

איצלה כץ
אין תגובות
תיק 4000: עדותו של עד המדינה פילבר בביהמ"ש המחוזי
עד המדינה שלמה פילבר בביהמ"ש המחוזי// צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

תיק 4000: בבית המשפט המחוזי בירושלים התייצב היום (רביעי) לראשונה, מנכ"ל משרד התקשורת לשעבר שלמה פילבר – עד המדינה במשפט נתניהו.

יו"ר האופוזיציה בנימין נתניהו הגיע הבוקר אף הוא לעדותו הראשונה של פילבר כשהוא מלווה בבנו אבנר, הפעם האחרונה בה השתתף בדיון היה בתחילת עדותו של ניר חפץ.

ב'כאן חדשות' דווח כי עדותו של פילבר צפויה להיערך שבועות רבים, הפרקליטות העריכה שתחקור אותו במשך תשעה דיונים, על פני שלושה שבועות – ולאחר מכן יחקרו אותו הסנגורים מטעם נתניהו והזוג אלוביץ'.

תיק 4000: עדותו של עד המדינה פילבר בביהמ"ש המחוזי
יו"ר האופוזיציה בנימין נתניהו בבית המשפט// צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

בתחילת עדותו סיפר פילבר על היכרותו עם נתניהו: "ההכרות הראשונה שלנו הייתה כשהיה ראש האופוזיציה. ב-1999 נקראתי אליו שוב, וקשר נהיה הדוק יותר. הייתי תחקירן של הקמפיין ונוצרה בינינו היכרות יותר אינטימית. ב-2001 התמנתי לראש המטה שלו. הוא היה מושא הערצתי מגיל די צעיר – אוהב אותו גם היום".

עד המדינה מומו פילבר נוהג להתייחס בחשבון הטוויטר שלו לנושא המשפט, למרות שהוא אינו אמור לעשות כן.

בשבוע שעבר כתב בחשבונו: "אל תזלזל ביריב נחוש ומלא שנאה. כל הטרלול שהמדינה עוברת כבר 3 שנים נולד מאיזה "תיזה" הזויה שהם הציגו וחלחלה כמו תולעת רעילה לגופי נחקירה והאכיפה. ורק באיחור גדול כולם מבינים עתה שהתשתית העובדתית שהציגו לציבור היתה שיקרית, והמציאות חושפת את קלונם. (ניסו גם בנושא הגז אך שם נכשלו)".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture