0%
תאונה מצערת

פועל בן 30 נהרג מנפילה לגובה באתר בניה ברמלה

איצלה כץ
אין תגובות
אמבולנס בזירת האירוע ברמלה // דוברות מד"א

עוד תאונת עבודה קטלנית: פועל כבן 30 נהרג לאחר שנפל לפיר מעלית באתר בניה ברמלה מגובה של 18 קומות. מותו נקבע במקום.

עובד נוסף ששהה עימו נפל אף הוא אך הצליח לבלום את נפילתו באחת הקומות והוא נפצע באורח קל בלבד. הוא פונה על ידי מגן דוד אדום לבית חולים על מנת לקבל טיפול רפואי.

כוחות משטרה שהוזעקו למקום פתחו בחקירת נסיבות האירוע בשיתוף ננציג ממשרד העבודה והרווחה.

מדוברות מד"א נמסר: "בשעה 11:12 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על 2 פועלים שנפלו מגובה באתר בניה ברחוב התשעה ברמלה. חובשים ופראמדיקים של מד"א קובעים את מותו של גבר כבן 30 ומעניקים טיפול רפואי לגבר כבן 30 במצב קל שיפונה בדקות הקרובות לביה"ח".

פראמדיק רכוב על אופנוע מד"א נתנאל איתן, סיפר: "כשהגענו לאתר הבניה הובילו אותנו אל הפועל ששכב מחוסר הכרה ועם פגיעה רב מערכתית קשה מאוד. סיפרו לנו שהוא נפל מגובה רב לתוך פיר מעלית. ביצענו בו בדיקות רפואיות ונאלצנו לקבוע את מותו במקום. פועל נוסף שנפצע באורח קל, טופל במקום ולאחר מכן פונה לבית החולים."

הכתבה עניינה אותך?

0%
100%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture