0%
למרות שהכחיש

בר לב מודה: אישרתי את הציוץ

השר בר לב שיקר כשאמר שלא אישר את הציוץ המביך לדוברו? על פי הפרטים, הוא אישר ב-2 לייקים את הנוסח לפני שהציוץ עלה לאוויר, זאת לאחר שאמר כי הדובר עשה זאת על דעת עצמו

עידו חן
אין תגובות
השר לביטחון פנים עמר בר-לב בהלווית הנרצחת בפיגוע בבאר שבע// צילום: פלאש 90

לאחר הציוץ המביך של השר לביטחון פנים עמר בר לב כי "לא נשקוט עד שלא נשים את המבריחים בכלא ונעמיד אותם לדין" והאימוג'י הקורץ, שצוייץ כיריקה בפרצופן של המשפחות השכולות, שבעקבותיו האשים את הדובר שלו ופיטרו – משה נוסבאם חשף הערב כי השר שיקר והוא אכן אישר את העלאת הציוץ לאוויר.

על פי הדיווח, הדובר שלח את הנוסח לשר בר לב כמה דקות לפני שהציוץ עלה לאוויר, והשר מצידו הגיב באישור של 2 אימוג'ים עם אגודל כלפי מעלה – כמאשר.

אמש התייחס בר לב לדברים בתכנית פגוש את העיתונות בחדשות 12, התנצל ואמר: "התרגשתי מההלוויה ולכן התבלבלתי. אני מתנצל בפני המשפחה. לגבי הציוץ – אני לא עשיתי את הטעות, לא ראיתי את זה ולא אישרתי את זה. זה לא היה על דעתי אבל אני לוקח אחריות".


לאחר הסערה, ביום שישי האחרון החליט בר לב לפטר את דוברו נתן דובלין, זאת בעקבות הסערה סביב הציוץ שפרסם אמש בשם השר.

בהודעתו של בר לב נאמר כי "שוחחתי עם נתן דובלין שהציע את התפטרותו והחלטתי לקבלה. אני מודה לנתן על עבודתו ומביע הערכה למקצועיותו לאורך השנה האחרונה".

כזכור, השר לביטחון הפנים, ‎עמר בר לב, יצא באמירה מקוממת על המחבל שחוסל, בהלוויתה דורית יחבס הי"ד: "לא נשקוט עד שהפושע יגיע לכלא. לא נשקוט עד שנמגר את הטרור, נגיע לבתי המחבלים ולמשפחותיהם – זו הדרך היחידה". זאת למרות שהמחבל כאמור חוסל.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture